totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Més de 60 titulats a Ab·soo


Finalitza el període formatiu del primer semestre de l'any amb més de 60 titulats en cursos Ab·soo.

Durant aquest mes de juliol, finalitzen la segona i tercera edició del Curs Introductori en el qual es titularan prop de 40 estudiants dels centres de República Dominicana, Mèxic, Guatemala i Equador. La titulació obtinguda garantitza a cadascun dels estudiants el domini d'habilitats i estratègies en l'ús d'eines tecnològiques formatives i de formació i comunicació.

 

En un segon nivell, la Fundació Iwith.org i el Campus for Peace de la UOC certifiquen conjuntament el grau a 22 estudiants en àrees com: Tècnics de Formació On-line, Power Point i Estratègies de Redacció.

 


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss