totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Fundació Interarts entra a Ab·core


Gràcies a Ab·core, la Fundació Interarts està desenvolupant el seu portal Cultural Rights.

La Fundació Interarts treballa per afavorir un bon coneixement del sector cultural, les seves polítiques públiques, les iniciatives privades i del tercer sector, i la contribució a d'altres àrees de desenvolupament local, regional i internacional.

Gràcies a Ab·core, la Fundació Interarts està desenvolupant el seu portal anomenat Cultural Rights, una eina de treball, documentació i interacció ideada per contribuir abans, durant i després, al Diàleg que tindrà lloc en el Forum de les Cultures del 23 al 27 d'agost.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss