totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Una nova etapa


L’èxit no és res més que els petits progressos diaris que ens permeten continuar cap endavant

Avui a Iwith.org podem dir que hem aconseguit un petit èxit. Després de 2 anys d’esforç concentrat en el programa Ab·soo, i més concretament en el projecte "Compartir per a educar"  amb el Campus for Peace de la UOC, podem demostrar que l’e-learning funciona i és una eina ben vàlida pel que fa a la formació per al desenvolupament.

Ara, amb els resultats a la mà i l’experiència d’una feina ben feta, volem compartir amb la resta d’Organitzacions No Lucratives les estratègies per a una aplicació correcta del e-learning en el Tercer Sector. Estem convençuts que el MTE (Model de Transferència E-learning) serà el projecte clau per a la formació de les ONL.

De forma paral•lela, ara que Ab·soo ha demostrat que funciona per si mateix, ha arribat el moment de centrar tots els recursos a l’hora de potenciar el rendiment d’Ab·core, la nostra plataforma de serveis internet integrats.
Ab·core és més que una eina de comunicació. Ab·core implica un canvi en la cultura organitzativa de les ONL: dinamitza els resultats, integra esforços, comparteix objectius…

En definitiva. En Iwith.org tanquem un cicle i obrim una era nova i malgrat això, res no canvia: continuem treballant per a allunyar l’exclusió digital del Tercer Sector. Continuem treballant per a ajudar aquells que ens ajuden.

Traducció per Mònica Fernández Aguilera


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss