totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La experiència d' UNITAR NY amb l' ús d' Ab·core


El passat mes de desembre Iwith.org va començar a oferir els seus serveis tecnològics a UNITAR NY, la seu estatunidense de l’Institut de les Nacions Unides per la Formació i la Investigació.
Tres mesos després del començament d’aquesta col·laboració, la web de UNITAR NY ja ofereix un aspecte totalment actualitzat i ple de recursos pels internautes.

Laura Fähndrich, actual responsable de comunicacions de UNITAR NY, ens explica quina incidència ha tingut Ab·core en el dia a dia d’aquesta gran organització.

Unitar"UNITAR NY utilitza Ab·core sobre tot per tenir al dia la seva pàgina web. També utilitzem webmail i hem creat diverses comptes pels diferents cursos i pel nostre personal més recent (abans depeníem de la seu de la ONU en Nova York i era un procès car i llarg).

Abans de tenir Ab·core, la pàgina era molt difícil d’accedir, hi havia diversos responsables de la pàgina (amb la confusió que això suposa), enllaços trencats, pàgines buides i poca informació al dia. Ademés, la pàgina sols estava en anglès i no reflectia el dinamisme de l’equip que treballa en UNITAR NY.

Ara, tenim una pàgina en 3 idiomes, molta informació actualizada (encara que la pàgina en anglès continuï sent la més exhaustiva), i podem ser tan creatius o dinàmics com vulguem, a demés d’independents.

També hem creat un servei de notícies que ens permet anunciar els cursos de les nostres dues altres oficines, cosa que abans hauria estat extremament complicat. Encara ens queda molt per fer ja que volem incloure formularis online i més serveis, però Abcore ens ha canviat la vida i la imatge!!"

Com els usuaris d’Ab·core ja saben bé, els serveis que més ens agraden són aquells que més ens faciliten el treball, per poc significatius que a vegades ens semblin. En concret, a Laura Fähndrich i els seus companys de UNITAR NY els ha sorprès favorablement la existència dels HTML Blocks:

"Som fans de la funcionalitat HTML Blocks. Podem canviar els menús fàcilment, sense haver de recórrer a un webmaster o sense tenir que esperar dies, és un luxe!!. També ens encanten les estadístiques. És molt útil saber si les visites van augmentant, si la majoria dels nostres visitants estan basats en EEUU o en altres llocs del món o quina pàgina és la més visitada."

Estem convençuts que els companys de UNITAR NY, com la resta dels nostres beneficiaris, seguiran sorprenent-se positivament i descobrint totes les possibilitats que els ofereix Ab·core.

Des d' Iwith.org seguirem treballant per a que així sigui.
Sobre UNITAR NY
L’Institut de les Nacions Unides per la Formació i la Investigació (UNITAR, United Nations Institute for Training and Research) va ser fundat en 1965 com institut autònom de les Nacions Unides per reforçar la eficiència de l’Organització mitjançant un programa de formació e investigació que aporti solucions a les necessitats de la institució.

La seu de UNITAR es troba a Ginebra, Suïssa, al costat d’una de les seus de les Nacions Unides. UNITAR NY és la oficina de UNITAR a Nova York, al costat de la seu principal de la ONU. La tercera oficina, per Asia i el Pacífic es troba a Hiroshima.

La funció principal de UNITAR és crear programes de formació sobre diplomàcia multilateral i cooperació internacional pels diplomàtics acreditats front les Nacions Unides i els responsables governamentals que participen a les activitats de les Nacions Unides. A demés, ofereix un gran número de programes de formació sobre desenvolupament econòmic i social.

L’institut també investiga les maneres de millorar els resultats obtinguts en formacions pràctiques, crear eines pedagògiques que incloguin els cursos per correspondència, els manuals de formació, els programes informàtics i vídeos.

Per últim, UNITAR s’esmera per establir i millorar la col•laboració amb universitats i altres institucions educatives, sobre tot per desenvolupar la investigació i formació.

L’activitat principal de UNITAR NY és organitzar cursos, seminaris i tallers de formació destinats als representants dels països membres de la ONU. Els cursos poden ser molt generals, per exemple, sobre el funcionament de les Nacions Unides o algun dels seus òrgans, o molt específics, per exemple, sobre legislació mediambiental, propietat intel•lectual, migracions internacionals, etc.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss