totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La festa d'Internet 2006


Anima't a participar amb Iwith.org a la Festa d'Internet 2006!

Es desenvoluparà entre el 2 i el 17 de maig i l'últim dia de la festa celebrarem plegats, per primera vegada, el Dia Mundial d'Internet.

L’any passat va tenir lloc la primera edició de la Festa d’Internet on també va participar Iwith.org. Enguany es celebrarà durant 15 dies, amb la intenció que FesInternet, amb la col·laboració de tots, sigui sempre present i es converteixi en la porta d’entrada a la societat del coneixement per a tots els ciutadans de Catalunya, sempre i arreu.

Enguany, amb el lema Internet és fàcil, és útil, volem mostrar que accedir a Internet i a la societat del coneixement és molt fàcil, i que, a més, pot ser útil per a tothom. Els objectius fonamentals que la iniciativa persegueix són:
FesInternet
  • Apropar la xarxa a les persones
  • Incidir en la facilitat per accedir-hi i en la seva utilitat en àmbits molt diversos (pensant, doncs, en persones de molt diversa condició i, per tant, amb interessos igualment diversos)
  • Fer notar els avantatges evidents que té, tant a nivell personal com laboral
  • Plantejar l’apropament a Internet i l’alfabetització digital com una cosa fàcil i amena
Des d'Iwith.org ens sumem a la iniciativa amb una proposta original -els BocaTICs- petites càpsules de coneixement que ajuden a treure-li el suc a Internet, i a moltes de les seves utilitats. Els BocaTICs son oberts a tothom, i estan pensats especialment per les persones vinculades d'alguna manera a les organitzacions no lucratives.

Podeu veure els BocaTICs a la nova pàgina d'Iwith.org, i podeu fer les vostres propostes de BocaTICs compartint aquests petits trucs que fan Internet fàcil i útil.

Finalment el dia 17 tindrem una jornada de portes obertes als locals d'iwith.org a Barcelona, on servirem els BocaTICs en cursos de 15 minuts.

Us esperem!
    BocaTICs en línia: del 2 al 17 de maig de 2006
    Portes Obertes: 17 de maig de 2006
    Horari: de 11h a 19h
    Lloc: Cucurulla, 9, 2n, 2a de Barcelona al costat del Portal de l'Àngel

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss