totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

1a trobada del 3er sector IESE-SIGMA


Dimarts 29 de maig de 2007 se celebrarà al Campus de l’IESE de Madrid, la 1a trobada del 3er sector.


Amb el títol de spacexchange l’IESE ens convida a un punt de trobada entre els diversos sectors econòmics i socials: empreses, administracions i entitats sense ànim de lucre.

spacexchange és un espai d’informació, recerca, intercanvi i participació adreçat a les entitats sense ànim de lucre i a totes aquelles persones que vulguin contribuir a la professionalització d’aquestes entitats.A Iwith.org sempre hem cregut que les entitats sense ànim de lucre hem d’apostar per la realització d’una feina professional i de qualitat. Diversos cops, hem comptat amb la col·laboració de l’IESE, i és per això que ja participem a l'enquesta que es duu a terme per tal de conèixer el posicionament de les entitats sense ànim de lucre (fundacions, associacions, etc.) respecte de la captació de recursos per garantir la nostra sostenibilitat.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss