totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nou projecte entre les fundacions Rigoberta Manchú i Iwith.org.


En el centre educatiu Pavarotti a San Lucas Toliman (Guatemala), La Fundació Rigoberta Menchú Tum ha inaugurat un nou “Centro Comunitario Digital” on es segueix impulsant la democratització digital amb pertinença cultural.

Una de las aulas en San Lucas Tolimán
Aquest projecte on han participat el CONCYD, la Secretaría Nacional de Ciencia y Tecnología, i el ICDF Taiwan, rebrà el suport de Iwith.org dins del marc del programa Ab·consulting, per facilitar la transferència tecnològica de coneixements.

La consultoria es realitzarà a travès del campus democratització digital que Iwith.org comparteix amb altres organitzacions interessades en la democratització digital de Guatemala, i s’aplicarà el manual del reponsable de l’aula que van desenvolupar conjuntament Iwith.org i la Universidad de Ingeniería La Salle.

El projecte es desenvolupa amb la colaboració d’un equip voluntariat vinculat en el que participaràn estudiants de la Ingenyeria La Salle de Barcelona, junt amb informàtics i vinculats a la Universitat de Girona.

Traduït per CLAUDIA YAGUE

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss