totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org obre el campus3inter.cat a Idealistas


Dins del marc de col·laboració amb Idealistas.org, donem un nou pas per oferir suport tecnològic al moviment que aquesta setmana ja reuneix més de 80000 persones de 70 països diferents. Iwith.org obre el campus 3inter.cat a les comunitats de tot el món.

https://campus.3inter.cat
"Ara mateix, en diferents pisos d'un mateix edifici en algun lloc, hi ha dues persones mirant per la finestra i somniant amb veure al davant un jardí o un parc en lloc d'un terreny erm. Però emprendre qualsevol acció sense ajuda pot ser complicat i en molts barris, tant rics com pobres, no existeixen maneres de fer saber a la gent que no està sola, que unes quantes cantonades més enllà, o dos pisos per sota, pot haver-hi d'altres persones que estarien felices de treballar amb ells simplement si sabessim com i on trobar-los"

Així és com Ami Dar, director d'Idealistas.org, va començar el passat 18 de gener aquest moviment que s'estén per tot el planeta com una onada de solidaritat. Les xifres són prou significatives: 83754 persones de 70 països autoconvocats de la setmana del 7 a l'11 de febrer en 298 reunions per endegar projectes solidaris.

Ara Iwith.org posa a disposició d'aquests nous grups un
campus en línia on compartir idees, fòrums i projectes.

Traduït per Laia Benito PericasÚltimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss