totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Després del dia del llibre, arriba la celebració del Dia d’InternetA nivell d’Espanya l’aconteixement més important són els III Premis Dia d’Internet, pels quals Iwith.org a seleccionat als seus candidats. Assabenta't de les iniciatives a nivell mundial per aquesta celebració.

 

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) ha cridat a promoure activitats que ajudin a incorporar als ciutadans que encara no utilitzen Internet, ja que, no han identificat la utilitat que els hi pot oferir a la seva vida quotidiana.

També ens han convidat a participar a la  III Edició dels Premis "Dia d'Internet" de la “Asociación Española de Usuarios de Internet”.

  • Millor Event
  • Millor Accesibilitat
  • Millor iniciativa Educativa
  • Internet i jo
  • Bretxa Digital

Els “candidats” de Iwith.org seran els  BocaTICs, la nostra colecció de recursos per reduir la bretxa digital “Expresados” de manera breu.

Celebracions Per tot Arreu

Aquesta celebració té el seu primer antecedent a principis dels 90, a EE.UU, quan allà van celebrar el “Internet Day”, dedicant una jornada festiva a cablejar les escoles. Després, a mitjans d’aquesta década va sorgir a França “La fète de L’Internet”, aconteixement que es segueix celebrant. La Unió europea, al 2004 va instaurar el “Safer Internet Day”, per fer un Internet més segur i fiable.

La iniciativa del Dia d’Internet sorgeix a Espanya a l’any 2004, a partir d’una proposta de l’Associació d’Usuaris d’Internet. El primer festeig va ser el 25 d’octubre d’aquest any.
Traslladat als grups de treball que estaven organitzant la II Cimera Mundial de la Societat de la Informació, es proposa celebrar formalment la proposta del dia 17 de maig, amb la denominació de Dia Mundial de la Societat de la Informació.

En general la comunitat ibero-americana ha organitzat una serie d’events. Troba més detalls aquí.Traducció feta per Claudia Yague
el 07/05/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss