totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Proper Inici del Curs disseny de projectes de mediació comunitària i resolució de conflictes


Els propers 7, 8, 15, 22 i 29 de juny de 2007 es desenvoluparà el curs disseny de projectes de mediació comunitària i resolució de conflictes que es organitzat per la Fundació UdG,  Innovació i Formació, i GREC, resolució de conflictes, i que compta amb la col•laboració de Iwith.org.


L’ objectiu del curs és assolir coneixements que permetin la intervenció en els conflictes, el seu abordatge i la seva gestió. A més, el curs busca que els alumnes es capacitin per a la intervenció en els conflictes comunitaris i de l’espai públic.

Después del curs, els assistents disposaran de pautes i criteris per l’elaboració de projectes de mediació comunitària i de bones pràctiques per la gestió del conflicte comunitari i públic i per a la seva avaluació.

Aquest curs està configurat a partir dels continguts i les metodologies del Mòdul 8 del Diploma de Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics 2006-2007 i representa 2 crèdits de lliure elecció per als seus alumnes.


El programa se han dividit en els punts següents:

-Aproximació i anàlisi del conflicte.
-Sistemes i fórmules de gestió i resolució.
-Criteris per al disseny i execució de programes de mediació.
-Estratègies de treball i planificació
-La comunicació dels programes i la sensibilització social.

Encara que el curs està adreça principalment a regidors i responsables d’ens locals i comarcals; tècnics de l’administració en general; dirigents i tècnics del moviment associatiu, estudiants, professors, professionals de l’àmbit comunitari i professionals d’empreses responsables de projectes d’acció social i sponsabilitat social de l’empresa, és un bon aprendizatge per altres interessats en la temàtica i els instruments d’intervenció.

El professorat està format per: 

-Conxita Vila. Treballadora Social. Experta en disseny i desenvolupament de projectes comunitaris i treball en xarxa.
-Ferran Camps. Politòleg i conflictòleg. Coordinador del Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics a la UdG.
-Xavier Pastor. Politòleg i investigador i analista en la Resolució de conflictes. Director del postgrau enMediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics a la UdG.

El preu és de  200 €, i té una durada de vint hores. Per a ex-estudiants i estudiants de la UdG, el cost es redueix a 165 €.
El lloc es el Campus Montilivi i l'horari  de 17.00 a 21.00 hores.

Amb la col·laboració:Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss