totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ha nascut Dono, el nou programa de donació de programari de Microsoft a Espanya


Aquesta iniciativa, dóna suport al compromís de Microsoft de facilitar l'accés a la Societat de la Informació als col•lectius més desfavorits, i forma part del programa de donació de programari que Microsoft ha implantat en 7 països a nivell mundial.

Rosa García (President de Microsoft Iberica) i, Neil Holloway (president de Microsoft EMEA) i Blanca Alcanda (directora general de Technosite) han presentat a la premsa i als representants de les principals ONGs el nou programa de donació de programari de Microsoft a Espanya, Dono.

Aquesta iniciativa, dóna suport el compromís de Microsoft de facilitar l'accés a la Societat de la Informació als col·lectius més desfavorits, i forma part del programa de donació de programari que Microsoft ha implantat en 7 països a nivell mundial. A través del mateix en l'últim any més de 20.000 ONGs van rebre uns 244 milions d'euros en programari donat per Microsoft.

A Espanya, el projecto Dono distribueix productes cedits per Microsoft a ONGs, fundacions i organitzacions sense ànim de lucre amb base en el nostre país. Per a poder accedir a aquesta iniciativa, les entitats interessades poden trobar tota la informació i inscriure's en el portal d'Internet www.proyectodono.org

Les entitats poden sol·licitar fins a sis productes diferents i fins a 50 llicències per títol en un període de dos anys, incloent una llicència servidor i fins a 50 CALs (Client Access Licenses) per petició. Aquesta iniciativa de donació de programari és gestionada per Technosite, companyia pertanyent al Grup Fundosa, que cobra una petita quantitat per cada donació (4% del preu del producte en el mercat) amb l'objectiu de cobrir les despeses d'administració i logística. En la web www.proyectodono.org podeu trobar més informació sobre els productes disponibles i els criteris de elegibilitat.

Durant la fase pilot del projecte ja s'han inscrit al programa més de 150 ONG i fundacions que han estalviat prop de 500.000 euros en productes de programari. No dubtis a reexpedir aquesta informació a qualsevol entitat que coneguis i creguis que pot beneficiar-se d'ella. Iwith.org forma part de les entitats beneficiades, el que permetrà estendre i fer més eficient la nostra tasca. Us animem també a participar-hi!

Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 14/06/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss