totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Showroom de Iwith.org present al 7è Congrés de Frundraising


Els dies 17 i 18 de Setembre es celebrarà en les instal·lacions del ICAI-ICADE de Madrid la Setena Edició del Congrés de Fundraising. Iwith.org estarà a càrrec del taller “Internet i transperència, eines pel fundraising”.Els dies 17 i 18 de Setembre es celebrarà en les instal·lacions del ICAI-ICADE de Madrid la Setena Edició del Congrés de Fundraising. Iwith.org estarà a càrrec del taller “Internet i transperència, eines pel fundraising”.

El tema general del Congrés d’aquest any serà la TRANSPARÈNCIA. El taller de Iwith.org es centrarà en les possibilitats que presenta internet a les organitzacions des del punt de vista de la transparència informativa. Com exemple es mostrarà l’eina Showroom de la plataforma de serveis de internet Ab·core. El Showroom és una eina que permet publicar en tot moment d’una forma senzilla i transparent l’estat de finançament d’un projecte.

A més, la plataforma Ab•Core de Iwith.org dóna la possibilitat als beneficiaris de personaltizar el seu propi showroom. El taller presentat per Iwith.org es realitzarà el 17 de Setembre, i s’espera que més de 300 persones puguin assistir al Congrés.


Més informació a www.profesionalesfundraising.org

Showroom
Fundació Codespa, beneficiària Iwith.org
Traducció feta per Nuria Parera
el 20/06/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss