totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Juguem a alguna cosa de debò?


A través d'aquesta nota et convidem a conèixer la Mediatk, un projecte de www.grecmail.cat, beneficiari de Iwith.org, i en ella es recullen activitats per a aproximar-se a la resolució dels conflictes i generar una cultura de diàleg i participació ciutadana.


La Mediatk busca ser un portal participatiu, on els joves de 12 a 18 anys puguin interactuar opinant o escrivint sobre diverses qüestions. Es poden trobar jocs, videos i situacions de conflicte habituals en les escoles i barris. Al mateix temps la Mediatk té una agenda d'activitats on els joves poden veure i enviar activitats interessants que es realitzin en els seus barris o pobles sobre el mateix tema. Aquestes accions es combinen amb activitats pròximes com tallers, xerrades, jocs que es desenvolupen presencialment a petició d'escoles, instituts, biblioteques, ludoteques i centres cívics, entre uns altres.


La idea és que els joves usuaris puguin viure i visualitzar els Drets Civils, individuals i col·lectius, en cada actuació de la nostra vida quotidiana i valorin la convivència basada en la cultura de la pau i el diàleg. Aquesta és una visió positiva i constructiva pròpia de la Gestió Alternativa dels Conflictes (GAC).

La mediatk compta amb el suport de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.


Més, sobre...: resolucion conflictos TIC
Traducció feta per Isabel Buades
el 21/06/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss