totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Obert Concurs Estiuenc de Fotografies: les TIC i les teves vacances


De tanta calor anticipada, línies aèries de baix cost i plans de viatges se'ns ha ocorregut donar-te una missió per a aquestes vacances. Només necessites ser observador, i tenir ganes de graficar la vida real a través de la fotografia.

Quant queda per a les teves vacances?

Coneixes ja el lloc al que aniràs de visita?

T'agrada fer fotos?

Què et diu aquesta imatge?

Nosaltres et vam contar que aquesta imatge és d'un barri marginal de Santo Domingo, a República Dominicana. És un pal de fusta, pel qual circula l'enllumenat públic, i que suporta els centenars de cables que amb el risc de mort han col·locat els veïns per a conduir electricitat a les seves llars. Un subministrament d'energia il•legal que ningú garanteix, menys la companyia elèctrica que talla intermitentment la llum a aquests usuaris il•legals, condicionant la seva vida i la seva relació amb la tecnologia.

Com en Iwith.org , som una ONG que busca millorar el món a través de les tecnologies d'informació i comunicació (TIC) volem proposar-te un desafiament per a aquestes vacances: que agafis la càmera per a immortalitzar l'estat tecnològic dels llocs que visitis. Volem que et deixis impressionar tant per la bellesa que pot tenir un cable de fibra òptica submarí, en el més desenvolupat dels països, com per una antena parabòlica en una fabela de Brasil. Volem saber el teu nom, la història que hi ha darrere de la teva foto, la teva intenció a l'hora de fer-la, i com aquesta realitat pot condicionar a determinats grups humans. Una visió positiva o negativa, l'important és que la instantània digui molt de la mentalitat i la realitat d'aquest lloc.
Els treballs seleccionats seran exhibits en la nostra web, en format album, per a reflexionar amb l'excusa tecnològica sobre aquelles tasques pendents en temes de desenvolupament. Seràs publicat sempre que la foto sigui teva, políticament correcta, no sigui ofensiva i puguem considerar-la d'acord amb la filosofia de Iwith.org. Si tens algun dubte sobre els teus drets d'autor pots informar-te sobre la llicencia Creative Commons. A més, a l'enviar la teva foto cedeixes els teus drets de propietat ja que en un futur no molt llunyà aquestes instantànies decoraran les nostres publicacions.

Iwith.org, assumeix la bona voluntat dels participants i no es fa responsable del contingut de les obres presentades per qui signen com autors. Envia'ns la teva foto a fotosverano@iwith.org i a veure't publicat!
Data límit de recepció de fotos 31 d'agost 2007.


.


Més, sobre...: concurso ONG TIC fotos
Traducció feta per Isabel Buades
el 03/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss