totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

la Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals (ACCDV) una de les Primeres en Obtenir una de les Beques Ashekor-Iwith.org


En aquest article et presentem l'exemple de l'Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals(ACCDV), un dels primers beneficiaris de la "Borsa de Beques per a Projectes Webs 2007" Ashekor-Iwith.org.

Des d'ara, gràcies a la Plataforma Ab·Core podran tenir una web moderna i d'acord a les seves necessitats i objectius. L'Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals ( ACCDV ) tenen com finalitat donar servei a les persones cegues i disminuïdes visuals per a millorar la seva qualitat de vida i aconseguir una millor integració del col·lectiu.

Actualment hi ha a Catalunya 10.000 persones cegues i més de 200.000 amb disminució visual. Aquestes persones tenen nombrosos problemes derivats de la seva disminució i en funció del moment que aquesta els ha afectat. No és el mateix un cec de naixement, un cec d'adult o un disminuït visual. I per tant, l'acostament a internet ha de considerar aquestes diferències.

Per a setembre, la ACCDV espera haver acabat la seva pàgina web i fara un llançament públic. Us farem la deguda invitació.


Coneix més sobre la seva tasca!


Més, sobre...: beques , ashekor , iwith.org , tic , ONL , internet
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss