totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Un Verano Activo: Fundación Chandra Te Anima a Contar tu Experiencia Estival


Un nou concurs en l'horitzó estiuenc: Fundació Chandra convida a contar les seves històries a qui decideixin viure un estiu 2007 diferent a través d'experiències de voluntariat.

Així com en Iwith.org t'animem a enviar-nos les teves fotos d'estiu, en la Fundació Chandra la teva experiència estival compte. Per tercer any consecutiu, estan convocant el concurs d'experiències de voluntariat 2007.

Des de l’1 de juny i fins al 15 d'octubre totes les persones que visquin un estiu diferent podran enviar els textos amb les seves vivència com a voluntaris. Però prèviament, has de llegir les BASES DEL CONCURSO.

Una vegada tancat el termini de recepció d'experiències, s'obrirà el termini de votacions entre tots els usuaris del portal perquè decideixin qui és el guanyador o guanyadora. El premi serà un iPod de 30 Gigues. Anima't! Un any més, la teva experiència també compta!.

Més informació: clica aquí.
Més, sobre...: ong , concurs , estiu , 2007.
Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 06/08/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss