totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja està llest el programa del Setè Congrés de Fundraising en que participa Iwith.org.


Et recordem que els dies 17 i 18 de setembre se celebrarà en les instal•lacions del ICAI-ICADE de Madrid la Setena Edició del Congrés de Fundraising. Iwith.org estarà a càrrec del taller: "Internet i transparència, eines per al fundraising". El tema general del Congrés d'aquest any serà la TRANSPARÈNCIA.

Organitzat per l'Associació Espanyola de Fundraising, fruit de la unió de l'Associació de Professionals del Fundraising (APF) i l'Associació d'Organitzacions no Lucratives i no Governamentals (AOMD-FECEMD), el Congrés de Fundraising a Espanya és el gran Esdeveniment anual en la captació de fons en el nostre país. La seva setena edició es realitzarà el 17 i 18 de setembre d'aquest any en la Universitat Pontifícia de Comillas ICAI-ICADE, situada en C/ Alberto Aguilera 23 28015, Madrid.

Com en les seves anteriors edicions, el Congrés de Fundraising es dirigeix principalment als professionals que es dediquen a captar fons en les ONG i les Organitzacions del Tercer sector de l'àmbit de la Cooperació al Desenvolupament, Entitats Socials, Mediambientals, etc.

Fes clic aquí per a consultar el programa que ja ha estat publicat.
Més, sobre...: iwith.org , fundraising , congrès
Traducció feta per Isabel Buades
el 12/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss