totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ales per a tots emprèn a poc a poc el seu vol Tecnològic


Ales per a tots és una organització catalana que va trucar a les nostres portes amb la necessitat urgent d'un correu electrònic per a viatjar a Equador. Una mica més d'un mes més tard es van beneficiar d'una de les beques per a projectes webs 2007, tenen domini propi, correu electrònic i una portada web provisional que a poc a poc anirà prenent forma.


Alas Para Todos és una fundació privada sense ànim de lucre que es troba actualment en procés de constitució i registre en el Registre de Fundacions de Competència Estatal. La finalitat fundacional és promoure tot tipus d'activitats d'interès social relacionades amb l'assistència, inclusió i promoció social de nens i nenes amb discapacitats o en situació especial de risc, necessitat o sense recursos econòmics; i en general, amb la cooperació per al desenvolupament de la infància i la joventut.


El primer projecte de la Fundació serà a Equador on, col·laborant amb la contrapart local Interayuda, treballaran per a garantir el desenvolupament i continuïtat d'una Llar Infantil situat en Tumbaco, al sud de Quito.

 
Coneixent la importància d'Internet com a finestra al món, han sol·licitat la nostra ajuda per a poder contar amb una pàgina web pròpia i aconseguir una targeta de presentació en Internet on presentar públicament els seus projectes, oferir informació actualitzada als seus col·laboradors i possibles donants, i aportar a la sensibilització de la societat. I en això estem treballant!


Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 23/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss