totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja està llesta l'agenda de la XX Conferència Mundial de Voluntariat Panamà 2008


Del 2 al 5 d'abril del pròxim any es realitzarà a Panamà la XX Conferència Mundial de Voluntariat sota el títol "Voluntariat pel desenvolupament Humà: Més Solidaritat, Menys Pobresa"

L'amfitriona de l'Esdeveniment és l'Associació Cristiana de Joves (YMCA), que ha destacat que aquest esdeveniment ofereix als voluntaris de tot el món l'oportunitat d'intercanviar experiències i al mateix temps, els dóna la possibilitat d'incorporar noves vivències en la seva vida personal.

Aquest esdeveniment és organitzat per l' Associació Internacional por el Esfuerzo Voluntario (IAVE), l'única organització no governamental internacional que du 40 anys promovent, celebrant i consolidant el voluntariat per tot el món. IAVE té membres individuals i organitzacions en uns 80 països.

El país amfitrió, Panamà també ha donat la benvinguda i ha garantit als assistents una presa de contacte amb voluntaris de tot el món. En Panamà asseguren que aquest congrés serà inoblidable!
L'agenda de la conferència ja ha estat publicada en el lloc de IAVE i inclou workshops, seminaris, un fòrum de la joventut, visita a terreny, visites a projectes de voluntariat, tours i molta diversió!

El telèfon de contacte és: (507) 6619-6899 i la persona responsable és Dacil Acevedo Riquelme, i el seu e-mail és iavepanama@cableonda.netMés, sobre...: conferència , mundial , voluntariat , IAVE
Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 23/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss