totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Abans d'Anar-te de Vacances, inscriu-te en els Cursos de e-learning d'Iwith.org


Proper Inici 1 de setembre: Curs d'Organització i Gestió de Reunions. Els cursos Iwith.org són subvencionats per la Generalitat de Catalunya i estan disponibles per només un 10% del preu real per a les organitzacions sense ànim de lucre. A més, hi ha 10 beques per als primers inscrits.

Iwith.org és una ONG que te com a finalitat utilitzar les noves tecnologies (TIC) per a millorar el món. Un dels programes de l'Organització Internacional, amb seu a Suïssa i Barcelona, és Ab· soo, en paraules simples un programa de formació en noves tecnologies per a les ONG’s amb l'objectiu que en un futur realitzin les seves pròpies formacions on line d'acord a les seves necessitats específiques.

Qualsevol dels cursos Ab·soo d'Iwith.org te un cost de 500 euros. Però gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya, aquests estan disponibles per a les Organitzacions No Lucratives, ONL’s per una mica més de 40 euros, sense contar que els 10 primers inscrits aconsegueixen una beca per a seguir el curs gratuïtament.

El calendari de Cursos és el següent:

Organització i Gestió de Reunions (25 hores)

Oficina Virtual: Administració i Gestió de Projectes (25 hores)

Oficina Virtual: Gestor de Voluntariat (25 hores)

Informació Relacionada:

Les TIC: una gran oportunitat per a les organitzacions no lucrativesEncara no superes la divisòria digital en la teva organització?. Doncs en el següent article recalcaquem novament la importància que tenen les TIC's per al Tercer Sector.
No hi ha dubte que les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) han transformat la societat actual així com la manera de gestionar qualsevol tipus d'organització, sigui pública, empresarial o sense ànim de lucre.

Saber-ne més...


Més, sobre...: cursos , TIC; gratis , ong
Traducció feta per Erika Olavarria Wittwer
el 30/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss