totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Beneficiari de iwith.org premiat pel Col·legi d'Enginyers Técnics de Catalunya (COETTC)


El dia 27 de setembre, per tal de celebrar el dia de Sant Gabriel, patró de les telecomunicacions, es celebrarà la 6ª diada de les telecomunicacions a Catalunya. I el Col·legi Oficial d’Enginyers de Catalunya (COETTC), ha volgut distingir amb els Premis Excel·lència a aquelles empreses o institucions que fan l’esforç de divulgar les telecomunicacions com a base de les Telecomunicacions i la Comunicació, que intenten millorar la seva innovació, el seu esforç exportador i responsabilitat social.

Els Premis es dirigeixen a empreses o institucions que operen a Catalunya, tinguin o no la seva seu central aquí i contempla a empreses i institucions del propi sector de les telecomunicacions i de les Tecnologies de la Informació (TIC), com aquelles que sent de l'altre sector, incorporen de manera significativa les Telecomunicacions en els seus processos interns i externs o en els seus productes i serveis.

Entre les categories premiades s’hi va incorporar la Excel·lència al Desenvolupament Sostenible per tal de destacar l’empresa o institució que durant l’any natural, des de la passada Festa fins ara, ha destacat per la promoció, organització, desenvolupament d’activitats de formació, investigació, divulgació i accions socials en els camps interdisciplinaris de la ciència, la tecnologia, la natura, la societat, el desenvolupament econòmic, la cooperació internacional, el canvi global y els desequilibris socials, econòmics i tecnològics.

El guanyador d’aquest premi ha estat l’empresa ETNIA, beneficiària d’Iwith.org. El jurat ha valorat el fort component social de l’organització, ja que impulsa accions que disminueixen el risc d’exclusió social i afavoreixen la integració de totes les persones en l’àmbit social, i en de les TIC en particular.

L’empresa ETNIA te com objectiu intervenir de manera clara per tasl de reduir la carència de mitjans tècnics que hi ha en la societat africana, recolzant la informació i contractació de mà d’obra qualificada. ETNIA es una enginyeria de telecomunicacions amb quatre seccions diferents: electrònica, comunicacions, informàtica i oficina tècnica. Actualment ja ha distribuït material didàctic que esta en us en centres de formació professional a Guinea i ha establert relacions professionals amb empreses per afavorir la seva entrada en el continent Africà. Actualment porta a terme dos projectes en països africans: un a Guinea i un altre a Benin.

Més, sobre...: tic , premis , catalunya , iwith.org , etnia
Traducció feta per Oriol Gaspa Rebull
el 14/09/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss