totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L’empresa i el Tercer Sector es donen la mà a Saragossa


Els propers dies 17 i 18 d’Octubre es celebrarà la primera Conferència de Responsabilitat Social Corporativa HUMANITZAR 2007, promoguda pel Departament d’Indústria i Comerç del Govern d’Aragó. Iwith.org estarà present amb la taula rodona “Internet per ONG´s”. Acompanya’ns.

La Convocatòria del Govern d’Aragó es basa en la idea de que les empreses a més a més d’aportar riqueses i llocs de treball com a resultat fonamental de la seva actuació poden i han de realitzar pràctiques de transparència en la seva gestió i propiciar accions socials i medi ambientals. Bàsicament ser socialment responsables. Humanizar 07 busca propiciar aquesta trobada a vegades difícil entre el sector privat i el tercer sector.

La trobada inclou ponències, debats i taules rodones per donar llum i coneixement a tots els actors involucrats en aquest terreny, es a dir, empresaris, administracions públiques, consumidors, organitzacions internacionals, mitjans de comunicació, ONGs, sindicats, entitats financeres, Universitats i Escoles de Negocis.

Paral·lelament es realitzarà en la mateixa Fira de Saragossa AYUDAR '07, la finalitat de la qual es crear un foro professional que reuneixi l’oferta i la demanda del món professional de la solidaritat.

La que restarà oberta el dies 17 i 18 d’Octubre planteja:

• Ser el punt de trobada bàsic a Espanta per tots els actors de l’Ajuda Solidària i la Cooperació al Desenvolupament
• Crear el principal punt de trobada del sector empresarial subministrador de productes i serveis al món de les ONGs
• Crear un únic foro per la donació de productes i serveis per part de les empreses participants a totes les entitats solidàries que acudeixen a aquesta cita professional.
• Propiciar el contacte de ONGs, agències, entitats i administracions públiques amb el sector privat per identificar interessos comuns i fomentar acords de col•laboració.
• Sensibilitzar el món de la PYME sobre els restes i possibilitats que ofereix el món de la solidaritat i la ajuda humanitària.
• Establir a la Fira de Saragossa un punt de trobada periòdic amb el món professional de la solidaritat, permetent l’intercanvi de coneixements teòrics i pràctics

Iwith.org tindrà un estanc a AJUDAR’07 i a més a més, organitzarà la taula rodona “Internet per ONGs” com a part de HUMANITZAR per debatre les noves oportunitats que Internet aporta a les ONGs i a les organitzacions no lucratives. El debat estarà a càrrec de Ramon Bartomeus, Resources Manager d’Iwith.org i es realitzarà a la Sala 2 del Centre de Congressos, el dia 17 d’Octubre de 18:00 a 19:00 hores.

T’hi esperem !

Més, sobre...: tercer sector , iwith.org , Conferència , Internet , ong
Traducció feta per Oriol Gaspa Rebull
el 04/10/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss