totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Tancada la Convocatòria de Beques per a Projectes Web 2007


Durant els darrers mesos hem rebut candidatures de les organitzacions catalanes per a la Convocatòria de Beques per a Projectes Web 2007, realitzada juntament amb la Fundació Ashekor Internacional. Hem d'informar-vos del tancament del concurs ja que el nombre de propostes presentades supera les beques disponibles i, per tant, no podem acceptar nous projectes.

El procés d'avaluació ja està força avançat i en breu publicarem el llistat de les beques atorgades. Convidem a les organitzacions que desitgin iniciar projectes web a sol·licitar la seva incorporació al Programa Ab·Core amb les condicions habituals de cost compartit.

Aconsegueix un Ab·Core

El programa acosta els serveis d'Internet (pàgines web, correu electrònic, gestor del voluntariat, comunitat virtual...) a les organitzacions.

  • Serveis útils: des del programa s'analitzen les necessitats diàries de les persones que treballen en entitats sense afany de lucre. Això ens permet proposar i desenvolupar eines tecnològiques realment adaptades a les característiques pròpies de les organitzacions del Tercer Sector. Perquè una eina desenvolupada per a qui ha d'usar-la esdevé una eina útil
  • Eines fàcils: totes les eines dissenyades i integrades a Ab·Core han estat provades prèviament per garantir que un usuari sense coneixements tècnics pugui usar-les sense problemes
  • Tecnologia assequible: Iwith.org és una ONL i la nostra missió és ajudar-vos. El cost dels nostres serveis no ha de ser cap obstacle perquè la vostra organització pugui millorar la seva eficàcia gràcies a Internet.

Demaneu ja el vostre Ab·Core! Feu click aquí


Traducció feta per Laia Benito Paricas
el 05/10/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss