totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org amb la Marató de Tv3


El proper 16 de desembre TV3 oferirà al llarg de tot el dia entrevistes i reportatges sobre les alteracions de la salut relacionades amb el cor, amb l'objectiu de recaudar fons per a la investigació científica en la Marató de TV3 2007. Com cada any els voluntaris d'Iwith.org col·laboraran amb la organització.

La dècimasexta edició de La Marató de TV3 es centrarà en les enfermetats cardiovasculars, que han estat dividides en quatre grups com són l'infart i l'angina de pit, les cardiopaties congènites, la insuficiència cardíaca i les arrítmies.

No és el primer cop que La Marató està dedicada a les malalties del cor. El 1995 ja ho va estar, i és que segons Carles Miquel, assessor científic de la fundació, " la importància i el nivell de la investigació a Catalunya sobre les malalaties cardiovasculars ens ha portat a dedicar-lis una segona jornada solidària".

Els objectius de la La Marató 2007 són sensibilitzar a la societat sobre les malalties cardiovasculars i sobre la repercusió que tenen en l'entorn familiar i social, millorar el seu tractament i recaudar fons econòmics per la investigació científica.  Els recursos que s'obtenen de La Marató consistueixen una de les fons de financiació més importants per a la investigació mèdica a Catalunya.

Per aconseguir sensibilitzar l'organització de la Marató posa en marxa diversos projectes de comunicació que culminen en un gran aconteixement mediàtic: un programa de televisió en directe de més de 14 hores. Participa tu també i fes la teva aportació!

Més, sobre...: marató , tv3 , iwith.org , enfermetats , cardiovasculars
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 17/11/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss