totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org destacat en l'Anuari de Responsabilitat Social


S'ha publicat la segona edició del dossier TIC Responsables, editat per MediaResponsable. El dossier analitza la situació de la Responsabilitat Social Corporativa en les empreses del sector TIC i porta una enquesta a a les ONL que treballen amb TIC's dintre de la qual es va incloure a Iwith.org.

MEDIA RESPONSABLE acaba d'editar la segona edició del Dossier TIC RESPONSABLES. La publicació analitza en profunditat l'estat i els reptes als quals s'enfronta el sector TIC en matèria de Responsabilitat Social, a través de notícies, entrevistes als màxims representants del sector, l'opinió de més de 35 experts, 15 tribunes i 35 casos pràctics de les empreses punteres.

El Dossier recull una cronologia de les notícies més importants sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) relacionades amb la Responsabilitat i la Sostenibilitat esdevingudes en l'últim any. Inclou també entrevistes als màxims representants del sector tant a nivell institucional com empresarial. En elles destaca també l'opinió del Resources Manager de Iwith.org, Ramón Bartomeus.

El Dossier incorpora15 articles d'opinió de directius d'associacions relacionades amb el sector. A més hi ha una secció de casos pràctics on es publiquen més de 35 fitxes amb informació sobre les activitats de Responsabilitat Social de les empreses punteres del sector en temes de Sostenibilitat.

Els Dossiers monogràfics de Media Responsable pretenen aprofundir en sectors i temàtiques determinades. El 2007 l'editorial ha publicat el Dossier SALUT I RSE; Dossier FINANCES I SEGURS; i el Dossier RECURSOS HUMANS I RSE. I abans que acabi l'any, està previst el llançament del dossier MEDI AMBIENT SOSTENIBLE; i el Dossier COMPRA I CONSUM RESPONSABLE.

Més, sobre...: tic , rsc , media responsable , iwith.org
Traducció feta per Núria Parera
el 23/11/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss