totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org treballarà en un nou projecte de formació a distància a Guatemala


La Universitat Rafael Landívar crearà una llicenciatura on line amb la col•laboració de la Fundació Rigoberta Menchú Tum, el suport acadèmic de la Universitat de les Illes Balears i el suport tecnològic de Iwith.org

Ramon Bartomeus, Director de Recursos deIiwith.org, va viatjar a Mallorca per a participar en una reunió al costat de la Universitat de les Illes Balears, la Universidad Rafael Landívar, de Guatemala, i la Fundació Fundación Rigoberta Menchú Tum.

La Universitat Guatemalteca, crearà una Llicenciatura amb la col•laboració de la Universitat Balear, el sentit de pertinència Cultural que caracteritza a Rigoberta Menchú, i la plataforma tecnològica de formació on line de Iwith.org

En el marc del mateix acord s'espera que en pocs dies Donya Lucia Botxí de la Universitat Rafael Landívar ens visiti a Barcelona per a veure la millor forma d'aplicar la plataforma Ab·core en la seva Universitat.

També es va avançar en la col·laboració amb la Fundació Rigoberta Menchú Tum que ha començat a difondre a nivell mundial la seva campanya de Nadal, per a la qual contem amb un vídeo presentació que aviat es podrà veure en Alternativechannel.tv.


Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 26/11/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss