totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*





Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja és en català el Butlletí del mes de novembre 2007 del IAVE


Iwith.org ha traduiït i publicat el butlletí de la IAVE (Associació Internacional de Voluntariat) del mes de novembre. A continuació us facilitem un link per decarregar la versió completa en pdf. Bona lectura!




           

          Butlletí Novembre 2007

  
Aquest número està dedicat totalment a la recomanació de la Junta Directiva de la IAVE per a que els socis aprovin dos canvis significatius dels status de l’organització (actualitzats la última vegada en Agost 2004).

Més, sobre...: iave , butlletí , novembre , 2007 , voluntariad , notícies
Últimes Notícies





 



 
Google + Facebook Twitter Youtube Rss