totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Èxit a l’Esdeveniment Idealistes


La seu de Barcelona de iwith.org  va rebre a més de 70 persones interessades a conèixer el funcionament del Punt de Trobada de Idealistes.org situat a les dependències de la nostra ONG.

Més de 70 persones van visitar ahir 18 de desembre, durant 2 hores el punt de trobada d'idealistes situat en la seu Barcelona de Iwith.org, acceptant la invitació de pujar fins al nostre despatx per a fer cara a cara el que un internauta pot fer a la web de idealistas.org.

La web d'idealistes busca posar en contacte organitzacions del tercer sector tant nacionals com internacionals i persones disposades a treballar i fer voluntariat en elles. El punt de trobada és un lloc físic a la seu de Iwith.org on voluntaris de Iwith.org t'ensenyen a treure-li el millor profit a idealistes.org.

Ahir la classe va ser massiva: gràcies a l'ajuda d'un simpàtic pallasso, situat en ple portal de l'Àngel, centenars de persones van arribar fins al 2n 2dóna. A més, de donar-se d'alta a idealistes per a començar a gaudir dels seus avantatges, van aprendre sobre el treball de Iwith.org, van enviar postals nadalenques i van gaudir d'un deliciós còctel.

Uns més altre menys, cadascú es va dur un globus idealistes/Iwith.org com símbol de l'idealisme que mou ambdues iniciatives. Agraïm a tots qui van participar en l'esdeveniment, ja sigui capacitant o bé escoltant, per la bona disposició entregada i la gota de confiança en un món millor dipositada en el nostre esdeveniment.

Et volem recordar que, igual que ahir, cada dimarts de 18 a 20 hores el Punt de Trobada d'Idealistes i els seus ordinadors estan disponibles a Cucurulla 9, 2º 2ª per tal que naveguis per Idealistas.org.

Per veure les fotos de l’esdeveniment pots anar a la nostra Galería
Traducció feta per Nuria Parera
el
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss