totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

MESCLADIS, beneficiari d’Iwith.org, guardonat per l’iniciativa contra l’atur


El restaurant, botiga i taller de gastronomía Mescladís ha estat guardonat amb el premi 2007 a l’iniciativa innovadora en la lluita contra l’atur otorgat per la Fundació Acció Solidaria contra l’Atur i Fundació Un Sol Mon.

La Fundació Mescladis. Beneficiari de Iwith.org, ha obtingut el premi 2007 a l’iniciativa innovadora en la lluita contra l’atur otorgat per la Fundació Acció Solidaria contra l’Atur i Fundació Un Sol Mon. El guardó emfatitza l’aportació a la cohesió i a l’integració social i laboral d’aquesta iniciativa.

MESCLADIS és un projecte de la Fundació Ciutadania Multicultural que es dú a terme en el Casc Antic. En el seu local s’imparteixen tallers de cuines del mon a grans i petits, qui a través de la gastronomía tenen l’oportunitat de coneixer els seus veins, apendre receptes i saber com viuen i com s’han adaptat al barri.

  Mescladís és també un local on poden trobar-se plats regionals i postres per endur de varis llocs del mon. Com expliquen els seus creadors, la botiga converteix el lloc en “un espai normalitzat on van tots els veins”, participin o no en els tallers. Al mateix temps es una botiga de productes de começ just que ajuda a mantenir economicament la resta de projectes i apropa als veins als tallers que s’organitzen en un espai al costat.

En el següent link podeu trobar el programa de COM radio "Tots x Tots"  del día 4 de Desembre amb entrevistes als guanyadors de la 10èna edició del premi Josep Mª Piñol.
https://www.comradio.com/flash/index.asp?anchor=&programa_detall=&data_prog=&id_cerca=&cerca=


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss