totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja tenim guanyador del nostre concurs de postals


Després de dures deliberacions, el jurat del IV Concurs de Postals Nadalenques de Iwith.org ha decidit que la Postal Guanyadora 2007 és Nadal amb Humor, de Luis Eduardo León, de Colombia.Aprofitem l'oportunitat per a donar les gràcies a tots els que van enviar els seus bells dissenys al IV concurs de postals nadalenques de Iwith.org.

Més de 12 mil salutacions han estat enviades des de la nostra Plataforma portant el missatge solidari de Iwith.org, una ONG que confia en les noves tecnologies com eina de desenvolupament, i donant a conèixer els teus dissenys i el teu missatge en diferents llocs del món.

El resultat de la postal més enviada ho sabràs el pròxim 15 de gener de 2008 .

Et convidem a conèixer més de iwith.org a través de la nostra web i et desitgem un feliç 2008!
 

Traducció feta per Isabel Buades
el
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss