totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

S'apropa la primera trobada del Tercer Sector Català d'aquest 2008


El proper dimecres 16 de gener La Taula d'Entitats del Tercer Social de Catalunya presenta el llibre del primer Congrès realitzat al març de l'any passat.

En l'ocasió tindrà lloc la Presentació del llibre 1er Congrès del Tercer Sector Social de Catalunya. En la trobada intervindran representants de les entitats del Tercer Sector de Catalunya, del món universitari i de la investigació política de Catalunya. Carles Barba, president de la Taula i Carme Capdevila, consellera d'Acció Social i Ciutadana seran els principals oradors.
La cita és a l'Auditori de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya, carrer Girona, 20, a les 19 hores. Si vols asistir cal confirmar prèviament a  taula@taulasocial.org o bé al telèfon 93 268 22 22.

Més, sobre...: tercer sector , catalunya , ong
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss