totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org obre la convocatòria als seus cursos per al 2008 amb beques del 100% per a ONL


Iwith.org obre novament la convocatòria dels cursos on-line destinats a apropar Internet i les noves tecnologies a les organitzacions per facilitar la feina a diverses entitats. Informa't ara dels temes i avantatges per a ONL!Si treballes o ets voluntari d'una ONL, sigui una Associació, una Fundació o ONG aquest any tens una gran oportunitat amb els cursos d'Iwith.org, ja que els membres d'aquestes entitats gaudiran d'una beca del 100% del cost del curs.

Als cursos els estudiants poden trobar per exemple eines de comunicació gratuïtes disponibles a la xarxa, mitjans per organitzar les seves reunions o projectes i gestionar els seus voluntaris. Els cursos estan homologats pel Pla de Formació per al Voluntariat Català i estan impartits en aquesta llengua i en castellà.

Què és Iwith.org?

Iwith.org és una entitat sense afany de lucre nascuda el 2001 amb la missió d'ajudar les ONG mitjançant les noves tecnologies. La nostra convicció és que les noves tecnologies no han de ser una limitació sinó un mitjà més perquè les ONG assoleixin els seus objectius. La nostra feina consisteix a crear i adaptar eines web fàcils d'usar perquè les ONG guanyin en eficiència. També realitzem accions de formació TIC i ajudem a eliminar la fractura digital.

Informació sobre els cursos

- Els cursos on-line es poden fer a qualsevol hora i des de qualsevol lloc a través del campus virtual d'Iwith.org. El professor i els alumnes treballen en equip

- Algunes de les places estan subvencionades per a membres, col·laboradors i voluntaris d'ONL, els quals tenen una beca del 100% de l'import del curs. Per a la resta de participants, el cost és de 100 € + IVA

- Els cursos tenen dos vessants: un tecnològic/ pràctic i un altre social /teòric. Els usuaris poden aprofundir en un o altre segons els seus interessos

- La formació és molt asequible, només cal un ordinador connectat a la xarxa i deixar-se guiar pel professor

- Els usuaris comparteixen les seves experiències al campus virtual

- Els estudiants que acabin satisfactòriament el curs rebran un diploma acreditatiu de la Generalitat de Catalunya, com a curs reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat Català

Per a qualsevol consulta, no dubteu a escriure a formacio@iwith.org.

 
La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d'interès (25 hores)

Quines oportunitats brinda la web 2.0, Facebook, Twitter, Jaiku, Video...?
Aprendre a reconèixer qui són els stakeholders, com comunicar-se amb ells de forma eficaç i directa, quin tipus d’informació se’ls ha de proporcionar per tal que sigui efectiva.

Registra't

4 setmanes des d'el 28 de mars                                                                                     
                                                              

Organització i Gestió de Reunions (25 hores)

En el marc de la gestió de qualitat les ONL, necessiten dotar-se d’una metodologia senzilla que serveixi per organitzar i gestionar les reunions, tant les reunions de junta, consell directiu, patronat, com les dels equips de treball, voluntaris, empleats, projectes, etc.

Registra't

4 setmanes des d'el 5 de maig

Oficina Virtual: Administració i Gestió de Projectes (25 hores)

Gestionar correctament un projecte, es pot fer senzill, tot i que sabem que és un procés complicat, per això en aquest curs abordem el tema des de dos punts de vista:
- La identificació dels punts claus per a que el projecte es gestioni amb éxit.
- La utilització d’Internet i les eines de gestió de projectes per facilitar la planificació, el control, el seguiment i la justificació.

Registra't


4 setmanes des d'el 22 de setembre

Oficina Virtual: Gestor del Voluntariat (25 horas)

La gestió del voluntariat presencial de l’organització també es pot millorar amb l’utilització d’Internet. Tot el procés des de la la planificació, la captació, l’acolliment, i l’assignació de tasques, fins al seguiment, i el reconeixement es pot fer de forma fàcil si identifiquem els punts clau i establim rutines fàcils de seguir.

Registra't

4 setmanes des d'el 3 de novembre
 
Con el soporte de :

Més, sobre...: cursos , internet , iwith.org , becas , gratis , on line
Traducció feta per Laia Benito
el
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss