totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Primera Trobada Internacional de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per la Cooperació al Desenvolupament


Del 30 al 31 de Gener del 2008, es portarà a terme en el Palau de Congressos, en Gijón, Astúries (Espanya), "Cooperació al desenvolupament 2.0: I Trobada Internacional de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per la Cooperació al Desenvolupament", un event on els sectors governamentals, socials i empresarials buscaran intercanviar experiències i coneixements amb la finalitat de transformar divisòries digitals en inclusió digital i promoure l'ús de les TIC per la millora dels mètodes i pràctiques de cooperació al desenvolupament.

Els objectius de la trobada són conèixer les diferents formes d'aplicació TIC pel desenvolupament i ampliar les possibilitats de cooperació entre els agents de cooperació. La manera d'intercanviar aquesta informació serà parlant i debatent, i per tant la trobada s'estructura en torn a:

* Comunicacions tècniques
* Grups de Treball
* Taules rodones
* Ponències al plenari

Els temes a tractar passen per exemple, per quin és l'estat de les TIC en la cooperació, fins al paper de les TIC com eines per a la consecució dels Objectius del Desenvolupament del Mileni (ODMs), i la modernització dels actors i del sistema de Cooperació al Desenvolupament.

En el recinte hi haurà a demés una zona d'exposició per permetre òptimes possibilitats de presentació a les entitats i individus que vulguin divulgar la seva activitat. La inscripció a la Trobada és gratuïta. Pots trobar més informació a la web https://encuentro.1arroba1euro.org/

Més, sobre...: TIC; desenvolupament , ong's , espanya
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 31/01/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss