totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

No perdis l'idealisme: Visita el nostre PUNT DE TROBADA


No oblidis que cada dimarts de 18 a 20 hores en la seu Barcelona de Iwith.org funciona el Punt de Trobada, un portal que té com objectiu relacionar a les Organitzacions del Tercer Sector de Tot el Món i persones amb ganes de vincular-se a elles.

La web d'idealistas.org busca posar en contacte organitzacions del tercer sector tants nacionals com internacionals i persones amb la intenció de treballar i fer voluntariat en elles.

El punt de trobada és un lloc físic en la seu de iwith.org on voluntaris de Iwith.org t'ensenyen a treure-li millor profit a idealistas.org. Et recordem que, cada dimarts de 18 a 20 hores el Punt de Trobada d'Idealistas.org i els seus ordinadors estan disponibles en Cucurulla 9, 2º 2ª perquè naveguis per Idealistas.org.

Fes click aquí per a saber què pots trobar en idealistas.org.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss