totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Èxit a la Convocatòria de Cursos E-learning Iwith.org


Per al primer dels cursos, que s'inicia el 28 de març, La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d'interès, ja no hi ha més vacants disponibles. Recorda que encara hi ha 3 cursos més disponibles.

Iwith.org és una ONG que té com finalitat utilitzar les noves tecnologies (TIC) per a millorar el món. Un dels nostres programes és Ab· soo, és a dir, un programa de formació sobre les noves tecnologies per a les ONG’s, amb l'objectiu de que s'acostin a les noves tecnologies i potser realitzin, en un futur, les seves pròpies formacions on-line d'acord amb les seves necessitats específiques.

Qualsevol dels cursos Ab·soo de Iwith.org té un cost de 500 euros. Però, gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya aquests estan disponibles de forma gratuïta per als membres, voluntaris i cooperants d'Organitzacions No Lucratives.

Tenim la satisfacció d'informar-vos que la convocatòria dels cursos 2008 que varem donar a conèixer fa unes setmanes ha tingut un èxit rotund.

El curs La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d'interès ha cobert totes les seves vacants i per tant, ja no accepta més INSCRIPCIONS.

Agraïm sincerament a tots aquells que han mostrat un interès en la nostra oferta formativa i a aquells que han tingut la sort d'aconseguir una plaça lliure. A més, no us desanimeu, que encara comptem amb vacants per a 3 cursos que tenen les mateixes facilitats i beques.

Cursos encara Disponibles ...


 
 

Organización y Gestión de Reuniones (25 horas)

En el marco de la gestión de calidad las ONL, necesitan dotarse de una metodología sencilla que sirva para organizar y gestionar las reuniones, tanto las reuniones de junta, consejo directivo, patronato, como las de los equipos de trabajo, voluntarios, empleados, proyectos, etc.

Regístrate
4 semanas a partir del 5 de mayo

Oficina Virtual: Administración y Gestión de Proyectos (25 horas)

Gestionar correctamente un proyecto, se puede hacer sencillo, aún cuando sabemos que es un proceso complicado, por esto en este curso abordamos el tema desde dos puntos de vista:
- La identificación de los puntos claves para que el proyecto se gestione con éxito.
- La utilización de Internet y las herramientas de gestión de proyectos para facilitar la planificación, el control, el seguimiento y la justificación.

Regístrate

4 semanas a partir del 22 de septiembre

Oficina Virtual: Gestor del Voluntariado (25 horas)

La gestión del voluntariado presencial de la organización también se puede mejorar con la utilización de Internet. Todo el proceso desde la planificación, la captación, el acogimiento, y la asignación de tareas, hasta el seguimiento, y el reconocimiento se puede hacer de forma fácil si identificamos los puntos claves y establecemos rutinas fáciles de seguir.

Regístrate

4 semanas a partir del 3 de noviembre
 
Con el soporte de :

Més, sobre...: internet , ong , iwith.org , cursos , beques
Traducció feta per Maica Benavides
el 03/03/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss