totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org participa en Debat sobre la web 2.0 a les Nacions Unides


La nostra ONG ha estat invitada per l'Aliança Global per a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Desenvolupament (GAID), una iniciativa aprovada pel secretari general de Nacions Unides en el 2006. L'aliança respon a la necessitat i a la demanda feta pels diferents actors d'un fòrum global inclusiu i una plataforma pel diàleg sobre l'ús de les TIC. A través d'aquest s'espera aconseguir les fites internacionalment convingudes de desenvolupament, i per tant, una reducció de la pobresa.

L’aliança global per a les ICT i el Desenvolupament del departament de Temes Econòmics i Socials de Nacions Unides (UNDESA-GAID) organitza l’event titulat ”Nacions Unides Reunió sobre la Web 2.0 – Nous mitjans, emprenedors i noves Oportunitats TIC en mercats emergents" que es desenvolupa aquest 25 i 26 de Març en la Sala IV de conferències de la seu de Nacions Unides a Nova York. L’event és el segon d’una sèrie de reunions íntimes, interactives i orientades a l’acció organitzades per UNDESA-GAID amb líders TIC que creen i innoven en noves tecnologies.

Jordi Duran i Batidor, fundador i CTO d’Iwith.org ha estat invitat per participar com panelista en la taula “Xarxes Socials i Emprenedors TIC” que intenta explicar i debatre qué fa que una persona sigui emprenedor social en aquesta era i com pot el social networking ajudar als emprenedors TIC i a altres a organitzar-se i solucionar problemes.

Al Febrer del 2007, l’Aliança va organitzar “La trobada de Nacions Unides al Silicon Valley” a Santa Clara, California, que va explorar com la indústria de la tecnologia i dels negocis al Silicon Valley poden portar al desenvolupament. Amb la assistència de reputats noms de la indústria, acadèmics i la comunitat de capital al costat de membres del consell estratègic de la Aliança Global, la reunió va discutir els desafiaments i aliances entre els sectors públic i privat en l’àrea de les TIC pel desenvolupament.

La reunió de Nacions Unides al voltant de la Web 2.0” és una continuació d’aquest meeting al Silicon Valley i s’ha escollit New York City com seu, al ésser un bastió per a les finances globals, i seu de les Nacions Unides, serveix com a porta per animar a la inversió i la tecnologia com a eina per ingressar entre les comunitats desenvolupades del món.

La trobada al voltant de la Web 2.0 està estructurada sobre una sèrie de diàlegs sobre polítiques i sessions del panel el primer dia, amb exemples de casos en una gran varietat de perspectives en temes claus com l’ús de la tecnologia per conduir el desenvolupament; entendre quina és la ment dels emprenedors en les TIC i cóm els nous mitjans i continguts estan donant forma als negocis i la economia dels països en desenvolupament. En el segon dia, està previst un fòrum d’inversions, una exposició sobre negocis emergents i oportunitats d’inversió en TIC en països en desenvolupament, incloent iniciatives TIC de països d’Àfrica, Àsia, les Amèriques, L’Orient Mitjà, el Pacífic, el Carib i Europa de l’Est.

Fes clic aquí per descarregar-te el programa complert.

Veure l’àlbum de l’event.


Jordi Duran, CTO Iwith.org durant el Panel del que va formar Part en el Primer Dia del meeting

Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 26/03/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss