totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja et pots descarregar els Llibres del certamen Iwith.org


El llibre que més descàrregues enregistri des d'avui i fins el 22 d'abril es farà creditor del Premi  Iwith.org Dia Internacional del Llibre, que té l'objectiu sobretot de contribuir a que la cultura a Internet existeixi i sigui útil.

Volem aprofitar per agrair les desenes de persones que van respondre a la nostra crida d'obres per a participar al Dia Internacional del Llibre. Obres provinents d'Argentina, Chile, Bolívia, Colòmbia, Perú o d'Espanya formen part dels més de vint treballs que van arribar a Iwith.org per a participar al Concurs de Commemoració del dia Internacional del llibre.
Ja ha esdevingut una tradició a Iwith.org, una ONG experta en apropar les noves tecnologies com Internet a les Organitzacions Sense Ànims de Lucre, la celebració del dia del llibre amb un concurs de llibres. La idea és entendre que Internet és també un suport on difondre cultura i coneixement, una via per a superar aquesta esquerda de desenvolupament que existeix entre el nord i el sud, una esquerda que incideix també en una altra, de la qual es parla més avui dia, com és la Divisòria Digital.

Els llibres que tracten temes d'autoajuda, història, humor, fantasia, ciència ficció i fins i tot metafísica, romandran penjats de la nostra web. Amb l'estadística de descàrregues fins el 22 d'abril designarem el llibre més descarregat com el guanyador del certamen. Posa't a desc@rregar ara per a donar-li emoció a aquesta solidària competència.

Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 07/04/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss