totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Primeres estadístiques de les Descàrregues dels Llibres de Sant Jordi


Després de 8 dies de la publicació dels llibres a la nostra web, i quan falten menys de 2 setmanes per a la final del nostre Certamen del dia del Llibre, us donem el primer recompte de les descàrregues.

Quasi 1.200 persones han fet clic sobre la web d’Iwith.org per baixar-se algun dels llibres que participen en aquest Segon Certamen del dia Internacional del Llibre. Queden menys de 2 setmanes per a poder conèixer el guanyador.

És necessari que recordeu les normes del certamen: els llibres que siguin descarregats per la mateixa persona més d’un cop seran penalitzats.

Fins ara, els 3 llibres més descarregats són:

1. El Príncep Esquiu
2. Brou de pimentó
3. Llarga vida al President

Si ets un dels participants en aquest concurs, truca a la teva família i amics, o digues als teus companys de feina que en aquesta pàgina  https://www.iwith.org/es/campanas/diadellibro2008.html tindran la possibilitat de conèixer la teva feina i, encara més important, la possibilitat d’accedir a un fons de cultura gratuït que pot ser gaudit lliurement des de qualsevol part del món.

Continueu descarregant i llegint!

Més, sobre...: ong , internet , llibres , concurs , iwith.org
Traducció feta per Beatriz Cooper
el 15/04/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss