totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La bona pràctica en les ONG i la seva relació amb les TIC s’analitzen a Madrid


La Fundación Chandra i el Tercer Sector convoquen la 1a Jornada TIC i Tercer Sector a Madrid, demostrant així la importància que dia a dia adquireixen les noves tecnologies en la gestió eficient de les ONG.

El proper 29 de maig se celebrarà la jornada “Bones pràctiques i usos de les TIC a les organitzacions no lucratives” que organitzen la Fundación Chandra i l’ Observatori del Tercer Sector.
D’igual manera que el Forum Alternative Channel, l’objectiu d’aquestes jornades és analitzar quin són els reptes que planteja la incorporació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a les entitats del tercer sector i donar-ne una visió pràctica, per tal que compleixin la seva missió.

Com podem millorar el nostre impacte mitjançant les TIC? Quines eines ens poden ajudar en la gestió del dia a dia? Com podem gestionar fàcilment la nostra web? Aquestes són algunes de les qüestions que s’espera resoldre o, com a mínim, discutir. Es presentaran dues publicacions sobre les TIC realitzades per les entitats organitzadores: Usos i reptes de les TIC a les organitzacions no lucratives i Herramientas y buenas prácticas para las Organizaciones No Lucrativas en el uso de las TIC.

La inscripció per a la jornada és gratuïta i l’aforament és limitat. Els assistents rebran un exemplar de les publicacions.
Per confirmar l’assistència podeu omplir aquest formulari o trucar al 932. 177.297.Dia i hora: dijous, 29 de maig de 2008, a les 18h.
Lloc:
Caja Navarra, C/ Juan Bravo 3. CP. 28030 Madrid.
Metro L5 i L9 Núñez de Balboa.
 

Traducció feta per Rita Soler
el 20/05/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss