totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Llista de Guanyadors Dia d’Internet 2008


I aquest 17 de maig, malgrat ser diumenge, es van fallar els concursos organitzats per celebrar el dia d’internet. Iwith.org va participar en la categoria ACCÉS amb els bocatics.

Bottup y la estatuilla del premio

Els Premis Dia d’Internet, que busquen reconèixer l’esforç de persones i institucions per incorporar els ciutadans a la Societat de la Informació, es concedeixen amb el recompte de les votacions online, juntament amb els vots de les organitzacions que formen part del Comitè d’Impuls del Dia de Internet.

A l’edició d’aquest any s’han presentat un total de 335 candidatures als premis, repartides entre els 22 països de la Comunitat Iberoamericana de Nacions.

En la categoria "Obertura" va guanyar Bottup, pel concurs Periodista Ciutadà que està organitzant. Aquest guardó premia iniciatives a favor de la llibertat d’expressió, dret a la privacitat, models innovadors de negoci i participació ciutadana. Des del passat 9 d’abril, i quan falta un mes per a què es tanqui la participació, ja s’han presentat 89 notícies al I Premi Periodista Ciutadà, totes elles originals.

També va ser premiat, en la categoria ‘Diversitat’, el blog Historias de África, una iniciativa personal de Lucía Lafuente i Elena García Lafuente que busca transmetre i donar a conèixer les històries d’inmigrants que han arribat al nostre país des del continent africà.

Com a Millor Esdeveniment en el Dia d’Internet va resultar guanyadora La Arroba Olímpica (Astúries). Amb aquest esdeveniment, el Principat ha congregat a més de 2.700 persones i 200 entitats en una carrera de relleus de gairebé 1.500 quilòmetres des del passat 3 de maig.

Pel que fa a "Accés" el guardó va arribar fins a Xile a Un Computador por Niño, campanya destinada a promoure l’accés permanent i lliure a ordinadors per al menys un milió de nens i joves xilens abans del 2010. Finalment, a "Seguretat", Cibermouse, que té com a objectiu principal facilitar als pares recursos i llocs de la Xarxa per compartir amb els seus fills moments de navegació (Navarra).

Més, sobre...: ong , internet , dia , 2008
Traducció feta per Judit Belmonte
el 20/05/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss