totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Barcelona va celebrar la Nit del Diàleg Euromediterrani juntament amb altres 37 països


A la Plaça del Rei, es van realitzar una sèrie d’espectacles i es van reunir les associacions per resaltar l’herència euromediterrània com a part de les 1001 accions  pel diàleg.

El departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Europeu de la Mediterrànea van organitzar la Nit Euromediterrania del Diàleg, aquest 22 de Maig de 2008, des de les 16h a la Plaça del Rei, a Barcelona

L’esdeveniment s’emmarca dins les 1001 accions per el diàleg que son activitats culturals amb l’objectiu principal de conectar les diferents cultures que comparteixen Europa i la conca mediterranea. En efecte, la Nit del Diàleg va tenir lloc simultàneament en trenta set països, des de Finlandia a Marroc i des de Irlanda a Turquia, a cadescun dels quals es van realitzar espectacles audiovisuals i actuacions musicals.

A Barcelona es van entregar a més els premis als estudiants guanyadors del concurs “relats sobre interculturalitat” per escoles de secundaria, batxillerat i formació professional. A la Plaça del Rei es va instal.lar també la “Fira del Voluntariat Associatiu” per mostrar als ciutadans el mon del voluntariat. Un exemple de les associacions presents es Barcelona Voluntària, una organització juvenil, sense ànim de lucre, plural i independent que es defineix com un espai de formació no reglada per joves, a partir del desenvolupament de projectes de contingut social i cultural, principalment en l’àmbit internacional.

Vols saber com es va viure la nit del diàleg a altres ciutats?


Palermo
Atenas
Alexandria

La nit del dialeg està també a Facebook

23/05/2008
Giacomo Calvo
Traducció feta per Mª Angels Cortina Gombau
el 26/05/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss