totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Beneficiaris d'Iwith.org són notícia: premis i exposicions en cartelera


Els exemples de Algo Bueno i Mescladís demostres la importancia que, per a una organització, tenen el comptar amb una plana web de qualitat i actualitzada... Et convidem a conèixer la seva experiècia.

Els nostres amics de  Mescladís a través del seu director Martiín Habiague ens informa que "hem renovat la nostra web. L'aplicació que ens ofereix Iwith.org ens dona accés a tots els beneficis de la web 2.0 amb la que millorarem notablement la comunicació de les nostres activitats (ja estem preparant un butlletí que distribuirem mensualment)".

Al mateix temps Mescladís ens convida a les nits temàtiques sobre Colòmbia, aquest dijous 12 de Juny i Divendres 13 de Juny a les 21 hores. Es tracta d'ambdues nits temàtiques sobre Colòmbia, incloent-hi un sopar amb plats tradicionals colombians, música en viu, la presentació d'un vídeo sobre música a la costa del Pacífic i algunes sorpreses més. Les places son limitades i podeu reservar el vostre lloc en el telèfon 93.295 50 12.

En una altre important notícia, els nostres beneficiaris d'AlgoBueno Management Cultural han estat nominats en la categoria de Millor Empresa Finançada amb Microcrèdit durant el Dia de l'Emprenedor a Barcelona organitzat per  Barcelona Activa i l' Ajuntament de Barcelona. Van ser escollits entre 218 concursants optant pel premi i classificats entre els tres primers projectes finalistes. Més informació sobre aquest esdeveniment en aquest link i el següent vídeo


Més, sobre...: ong , internet , mescladís , algo bueno , premis , exposició
Traducció feta per Oriol Gaspà
el 12/06/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss