totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Fotògraf Voluntari del Forum Alternative Channel exposa a la FIB


Com a part de l’exposició que es realitza de forma paral.lela al Festival Internacional de Benicàssim, Samuel Rodríguez, fotògraf que col.laborà activament amb les imatges del Forum Alternative Channel, ha estat seleccionat com a un dels 6 guanyadors. Des d’aquí li enviem l’enhorabona.

Samuel Rodríguez ha estat un dels 6 guanyadors del concurs FIB-ART 2008, el certamen d’art contemporani organitzat per FIB en paral.lel al Festival Internacional de Música. La instal.lació que ha presentat al concurs es por veure en aquest link. Es tracta una còpia de gran format (mida publicitària) d’una imatge del camp de refugiats de Naher el Bared, al nord del Líban, presa en Gener de 2008, pocs mesos després de la fi dels combats. Sota la imatge llegirem un "slogan", que l’autor ha escrit amb la idea d’apropar el fotoperiodisme al carrer, de mostrar a tot aquell que s’apropi a FIB'08 i a la platja del Torreón, una realitat que probablement d’una altra manera mai coneixeria:

Pura foto, a la pura platja.

“Objectiu: que la feina del fotoperiodista deixi de quedar-se enclaustrada a les publicacions de sempre i prengui l’espai públic per mostrar a tot aquell que es creui amb la seva obra gràfica realitats que d’una altra manera potser mai hagués conegut. Sense demagògies ni llàgrima fàcil.”
Fotògraf per a la Comissió Europea al Líban, per a la ONG MPDL a Palestina y Líban, per a ONGs locals al Marroc. Fotògraf freelance de reportatge en zones en conflicte."


Samuel Rodríguez participà activament i de manera voluntària com a fotògraf en el recent Forum Alternative Channel de Barcelona. Aquí trobaràs part de les seves fotos.

Més, sobre...: ong , internet , fotos , FIB , forum , alternative channel
Traducció feta per Ruth Seijo
el 19/06/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss