totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Alternative Channel entregaran el seu premi de video en el Global Eco Forum de Barcelona


Aquesta tardor  Eco-union organitza el 1er Global Eco-Forum: Responsabilidad, sostenibilidad y eco-innovación, una trobada internacional on tindrán cabuda la reflexió, las inetrrelacions i la generació de noves idees cap a una societat mès sostenible i responsable. En la cita, Iwith.org i Alternative Channel farà entrega del seu Premi al concurs a Millor Video en Espanyol finalitzat l’acte de cloenda de la trobada presencial a Barcelona.

Un reportatge humanitari de la Fundación Adsis va ser el guanyador del primer concurs Video Desenvolupament Sostenible 2008 d’Alternative Channel. La cadena de videos responsables per internet va recompensar els dos millors videos publicats (en castellà i francès respectivament) amb 8.000 euros. La cerimònia a Paris ja fou realitzada i la cerimònia en espanyol forma part del programa del 1er Global Eco-Forum: Responsabilidad, sostenibilidad y eco-innovación. El lliurament del premi al millor video publicat en espanyol tindrà lloc el dia 7 d’Octubre a les 19,30 hrs, en el espai Bonnemaison de Barcelona. Durant la cerimònia, es projectará el curt-metratge guanyador, “Catzuqui, el paraíso de la cebolla” de la fundació Adsis (11’), en presencia dels realitzadors Iria Saá i Marc Juan. Alternative Channel a mès, oferirá un aperitiu a tots els asistents.
La Fundació Adsis es una organització que neix amb la missió de promoure projectes d’acció social i desenvolupament de colectius que es trobin en risc d’exclusió social o marginació. Actualment son presents com fundació a Xile, Ecuador i Espanya. A l’Argentina, Bolivia, Italia, Perú i Uruguay son Asociació Adsis. A judici del jurat, el video guanyador, mostra qualitat en el treball de comunicació, sensibilitat i originalitat, doncs representa l’acció concreta i les iniciatives de desenvolupament sostenible de l’organització humanitaria a l’Amèrica llatina.

.

 
 
 


 


El Forum Alternative Channel del 30 d’Abril del 2008 va reunir en torn el tema de les “rets socials i els mitjans responsables” una multitut d’organitzacions, empreses i professionals compromesos amb el desenvolupament sostenible i les questions humanitaries. En aquesta ocasió es van anunciar els nominats i desprès els guanyadors del Concurs al Millor Video Publicat en el Portal.
Glocal Eco-Forum


Per la seva part, el 1er Global Eco-Forum: responsabilitat, sostenibilitat i eco-innovació, serà l’ocasió ideal per lliurar el premi Alternative Channel peró també, espera ser una trobada internacional on tindràn cabuda la reflexió, les interrelacions i la generació de noves idees cap a una societat mès sostenible i responsable. L’Eco-Forum comprèn 25 díes de Trobada Virtual (del 22 de Setembre al 17 d’Octubre del 2008) mitjançant la ret social del Global Eco-Forum i un día de Trobada Presencial (7 d’Octubre del 2008) a Barcelona on s’hi inclourán:
- Sesions plenaries, debats i taules rodones amb ponents internacionals, nacionals i locals. (Traducció simultànea anglés/castellá per a totes les ponències de la sala principal)
- Tallers temètics amb convidats especials.
- Eco-networking-ret social virtual.
- Performances-comunicació emocional, micro-creació artística.

Entre els participants al Forum destaquen:

Michael Braungart: químic fundador de l’Agència per el Foment de la Protecció Migambiental (EPEA) a Alemanya. Anteriorment havia estat director de la secció de química de Greenpeace. Juntament amb l’arquitecte William McDonough ha escrit el llibre Cradle to Cradle (del bressol al bressol): re-disenyant la forma en que fem les coses I al 1995, van crear la companya McDonough Braurgart Design Chemistry per el desenvolupament de productes I sistèmes, amb l’objectiu d’ajudar a les empreses en l’implantació d’un protocol de diseny sostenible, únic en el mon.

Gunter Pauli, Antwerp, Bélgica (1956). Graduat en Económiques per La universitat Loyola de Bélgica; master en administració i direcció d’empreses a través d’INSEAD (França) i doctorat en diseny d’eco-productes per el Politècnic de Torino (Italia).

Francesco Tonucci conegut també com Frato, es responsable del projecte internacional"La Ciudad dels nens"  “La Ciutat dels Nens” i autor de nombrosos llibres sobre el paper dels nens en l’eco-sistéma urbá. Por su parte, el 1er Global Eco-Forum: Responsabilidad, sostenibilidad y eco-innovación, será la ocasión ideal para entregar el premio Alternative Channel pero también, espera ser un encuentro internacional donde tendrán cabida la reflexión, las interrelaciones y la generación de nuevas ideas hacia una sociedad más sostenible y responsable. 

 

Traducció feta per Mª Àngels
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss