totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

S' apropen els Premis Blocs de Catalunya


Els blogs en Català tenen el seu reconeixement públic. L' otorga el STIC.cat, una associació sense ànim de lucre formada per persones vinculades a les TIC de tot el territori català.

Els Premis Blocs Catalunya 2008 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa i cobrint així la demanda de molts blocaires de donar més visibilitat al català a Internet.

El lliurament dels Premis tindrà lloc el divendres 10 d'octubre de 2008, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. Els participants inscrits arriban a 556, i es troben dividits en categoríes com ara Cinema, Economia, Educació, Esports, Literatura, Miscel·lània, Periodisme, Personals, Política i TIC.
Ara es troba obert el període de votacions. Podeu donar suport als vostres blocs preferits fins el proper 30 de setembre! Accedeix a la pàgina de votacions aquí.

En l'apartat de noves tecnologies cal destacar el Blog d'en Juame Albaiges TecnolONGia que podeu votar premisblogs.cat

Ajudes als blogs .CAT

A més una bona notícia ens va arribar pensant en els dominis .CAT. La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques i la Fundació puntCAT, en col•laboració amb la Secretaria d'Acció Ciutadana, us faciliten el registre del domini .cat amb un descompte que pot arribar a superar el 50% per al primer any.

Les entitats sense ànim de lucre, que formin part del Registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya, poden optar al registre d'un domini .cat per un preu màxim de 25€ durant el primer any, un estalvi que pot suposar més d'un 50% depenent del registrador homologat. Per a obtenir el codi de promoció els interessats poden sol•licitar-lo a info@domini.cat.

Les entitats sense ànim de lucre poden optar a aquesta promoció a partir del dilluns 21 de juliol de 2008. Podeu consultar les condicions de la promoció i accedir al registre mitjançant els registradors homologats que s'ha adherit a la promoció poder accedir a https://domini.cat/pimestic.html

Més, sobre...: blocs , catalunya , concurs , ong , internet
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss