totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova Edició del Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics de la Universitat de Girona


El programa és l'únic dedicat exclusivament a la gestió i resolució de conflictes públics i des d'una dimensió integral i transversal: institucions públiques, entitats, empreses, mitjans de comunicació, etc. i a partir d'àmbits tan distints d’actuació com poden ser la participació i seguretat, entre molts altres.


El postgrau busca que els alumnes obtinguin coneixements teòrics i pràctics que permetin la intervenció en els conflictes, el seu abordatge i la seva gestió. Al mateix temps han de ser capaços de conèixer les causes i conseqüències del conflicte en el sistema social, així com el paper de les institucions, organitzacions i organismes que operen. Els alumnes es capacitaran per a intervenir professionalment en conflictes comunitaris i de l'espai públic.

El curs, és semipresencial, i s'inicia el 17 d'octubre del 2008 i finalitza el 4 de juliol del 2009. En total són 226 hores lectives, el qual equival a 21, 5 crèdits. El preu total és de 1.300 euros.

Les sessions es realitzen els divendres de 17 a 21 hores, i els dissabtes de 10 a 14, i de 15.30 a 19.30 hores.

En el Postgrau de la Universitat de Girona col•laboren el Departament d’Interior, Relacions institucionals i Participació, el Departament de Governació i Administracions Públiques; el Departament d’Acció Social i Ciutadania; la Federació de Municipis de Catalunya; l' Associació Catalana de Municipis i Comarques; l'Ajuntament de Girona; el Consell Comarcal del Pla’de l’Estany, Fundació Iwith.org, Responsabilitat Global, i la Federació Catalana del Voluntariat Social.

Les classes es realitzen on line en www.campus.resoluciodeconflictes.org proporcionat per iwith.org i de manera presencial en el Campus Montilivi, de la Universitat de Girona-Fundació UDG.

*Més informació cliqui aquí.

Traducció feta per Ester Micó
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss