totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L'ANUE, beneficiaria d’Iwith.org, proposa un curs per replantejar-se l’ajuda al desenvolupament


La idea neix del diagnòstic elaborat a l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, ANUE, sobre l’actual ajuda al desenvolupament. Per realitzar el curs han pres com a referència a l’Àfrica, i l’han completat amb tallers pràctics que faciliten la seva comprensió. ANUE és beneficiària de la nostra Fundació i, a més, Ramón Bartomeus, Cap de Recursos de Iwith.org, dirigirà un dels tallers.

L'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, ANUE, està preocupada per la cooperació internacional per al desenvolupament, cada cop més petita i menys efectiva. Per això convocarà un curs anomenat “Eines per al Desenvolupament: Renovant l’ajuda per l’Àfrica”, que intenta reformular un nou model de Cooperació Internacional al Desenvolupament que pugui fer més eficaç l’ajuda, involucrant nous actors i noves eines, i que sigui adequat per a les noves realitats i situacions dels països en desenvolupament.  

El curs s'impartirà per experts en Cooperació Internacional al Desenvolupament del món acadèmic i de les Nacions Unides, i constarà de tres parts que aniran des dels aspectes més bàsics i generals de la Cooperació Internacional al Desenvolupament, passant pels nous reptes i eines de Cooperació Internacional, a través de l'exemple real de l'Àfrica. També s'inclou un taller amb l'objectiu de posar en pràctica les tècniques apresses al curs.

Com a part del programa pel dia 21 d'octubre, Ramón Bartomeus, Cap de Recursos de Iwith.org, oferirà un Taller anomenat "Noves Tecnologies per al Desenvolupament" de les sis a les nou del vespre.

A més, Jean Claude, d’ASSAS Burundi, beneficiari de Iwith.org, participarà a aquesta taula rodona del 14 d'octubre, a tres quarts de vuit del vespre, que porta com a títol: Renovant la Cooperació al Desenvolupament a l’Àfrica.

Més, sobre...: anue , desenvolupament
Traducció feta per Maica Benavides
el 03/10/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss