totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Amb Èxit i la Presència masiva de benficiaris d' iwith.org es realitzaren les jornades sobre desenvolupament convocades per ANUE


Preocupada per la cada cop menor i menys efectiva cooperació internacional al desenvolupament, l' Asociació de Nacions Unides Espanya, ANUE, va convovar a Barcelona un curs de "Eines per al Desenvolupament:Renovant l'ajuda per Àfrica", que va intentar reformular un nóu model de Cooperació Internacional que puga fer més eficaç l'ajuda. Entre els ponents, es trovava Iwith.org i molts des seus benificiaris.

L'organització de Nacions Unides a Espanya , ANUE, preocupada per la cada cop menor i menys efectiva, cooperació internacional al desenvolupament, va convocar a Barcelona per 2 setmanes un curs amb el nóm de "Eines per al Desenvolupament:Renovant l'ajuda per Àfrica", que ha intentat reformular un nóu model de Cooperació Internacional al Desenvolupament que puga fer més eficaç l'ajuda, involucrant nous actors, noves eines i adequant a noves realitats i situacions dels països en desenvolupament.

El curs va ser impartit per experts en Cooperació Internacional al Desenvolupament, del món acadèmic i de Nacions Unides, i va constar de tres parts que anaren des dels aspectes més bàsics i generals de la Cooperació Internacional al Desenvolupament, passant per els nous reptes i eines de Cooperació Internacional, a través del eixemple real d'Àfrica. També es va incloure un taller amb l'objectiu de possar en pràctica les eines apreses al curs.

Va ser molt gratificant per a Iwith.org que en les primeres jornades, que es van celebrar el 13 i 14 d'octubre, com part de la taula "La cooperació vista des d'Àfrica:Impacte de la cooperació", es contés amb 3 beneficiaris de Iwith.org com són ASSAS Burundi, Coopera i el Insituto Jane Goodall, sense contar el taller ofert per el cap de Recursos de Iwith.org a més de la ponència a càrrec de Jordi Duran i Batidor, el nostre president, que tingueren lloc a la segona jornada, el 20 i 21 del matèix mes. 

Jean-Claude Kamwenubusa, president de l' Association pour la Solidarité et l’Assistance Socio-Sanitaire (ASASS-Burundi), va parlar de la seva experiència de la lluita contra el sida i l'aport que ha significat la web gestionada per Iwith.org per el seu trevall. David Chimeno president de l'Organització per la Cooperació al Desenvolupament (Coopera), va explicar la seva experiència el Projecte de Protecció de la Biodiversitat i gestió del Santuari Lwiro per la reahabilitació d'animals decomisats (BIPRO), que porten a la República Democràtica del Congo. Finalment, Ferran Guallar, de l' Institut Jane Goodall a Espanya va explicar que l'objectiu principal és col.laborar a la financiació per el manteniment i desenvolupament del Santuari per a chimpancés de Tchimpounga, a la República del Congo, que rescata d'una mort gairebé segura a chimpancés orfes les mares dels quals o grups han sigut caçats com aliment, o que anaven a ser venuts com mascotes, per intentar en un futur próxim reintroduirlos a la natura.
 

Més, sobre...: ong , internet , development , iwith.org , assas , burundi , congo
Traducció feta per raquel pulgar
el 07/11/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss