totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org promou les TIC entre els Universitaris


Dos importants convenis signats les darreres setmanes entre iwith.org i les Universitats mostren com també aquestes s'endinsen en l'ús i estudi de les TIC.

Iwith.org ha tancat un conveni de col·laboració amb l' Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.
A partir d'aquest acord Iwith.org passa a ser entitat col·laboradora del Màster en e-Tourism que ofereix aquesta casa d'estudis. Aquest programa d'estudis va néixer a partir de la necessitat que avui tenen les organitzacions turístiques d'incorporar les noves tecnologies de la informació i comunicació en el desenvolupament de nous models de gestió i comercialització que enforteixin la seva competitivitat.

Gràcies a l'acord, els alumnes del Màster en e-Tourisme del CETT podran fer els projectes finals del màster a les organitzacions beneficiàries d'Iwith.org. De aqui a uns dies començaran a elaborar el pla d'accions de l'Assocació COMSOC - Comunicació Social,  per gestionar i impulsar "La webràdio del Turisme Responsable" accessible a través de www.coneixmon.org i www.conocemundo.org. Aquest projecte de COMSOC compta amb el suport
tecnològic d'Iwith.org.

La idea va néixer després d'un viatge de turisme responsable a l'agost del 2005 que un grup de persones va emprendre per a conèixer el Moviment dels Sense Terra del Brasil. A l'any següent, van estrenar a Ràdio L'Hospitalet el primer programa sobre el turisme just a l'Estat espanyol, anomenat ‘Món Obert d'Estiu'. Del programa de ràdio i les ganes d'estar a l'aire tot l'any per a difondre el turisme just, va néixer finalment
www.coneixmon.org, una webradio de turisme responsable mitjançant la qual es pot viatjar a més de radiofònicament, visualment, gràcies als àlbums fotogràfics dels convidats. A més al lloc, hi ha centenars d'iniciatives semblants per a viatjar d'una manera diferent proposades per entitats sense ànim de lucre.Aquesta ong té una webradio de Turisme Responsable, que és alhora un projecte de COMSOC i que compta amb el suport tecnològic d'Iwith.org.

D'altra banda Iwith.org ha signat un conveni universitari amb la Universitat dels Somnis (University of Dreams) que ens permet comptar amb estudiants de prestigioses Universitats Nord-Americanes a la nostra organització. És el cas de John Houston, qui actualment ens recolça en el Departament de Comunicació.

El conveni amb la “University of Dreams” (universitat dels somnis), consisteix en facilitar als alumnes d'aquest programa estatunidenc, la realització de pràctiques a les nostres dependències, per a garantir l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits pels estudiants. La University of Dreams va ser fundada al febrer del 2000. Aquell primer estiu 73 participants es van integrar a la Universidad de Santa Clara, al cor de Sillicon Valley, California. Allà van anar a conèixer altres estudiants motivats a créixer com a persones, i a perseguir els seus somnis al camp del seu interès amb una pràctica. A aquesta primera classe hi havia futurs empleats, inclòs l'actual president de la University of Dreams. Des d'aquell primer intent, han expandit el nombre de ciutats a les quals operen i on els estudiants tenen l'oportunitat de perseguir els seus somnis laborals. Després de Sillicon Valley, han seguit Nova York, Los Angeles, Chicago, Londres, Barcelona, Costa Rica, Hong Kong, San Francisco, i Sydney.

Aquestes relacions amb el món universitari es sumen a les experiències ja existents amb les Universitats de Valladolid, la UOC, la UdG, la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat de León, a Guatemala i la de Saragossa, la Universitat de Rosario a l'Argentina, i moltes altres amb les que ja fa força temps que hi treballem.

Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , universitats , convenis
Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 27/10/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss