totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Catalunya, molt present a les xarxes socials
A iwith.org hem fet un petit experiment per veure com les organitzacions catalanes estan entrant a les xarxes socials, i els resultats són espectaculars: mentre els mitjans de comunicació tradicionals perden força i veuen com la seva audiència es disgrega, les xarxes socials catalanes acaparen l'espai a Internet.

A grans trets podem veure com Ning ha generat 70 xarxes socials amb la paraula clau Catalunya, i 240 amb la paraula clau Barcelona. A Facebook en tant, es poden veure fins a 500 grups relacionats amb Catalunya dels quals 200 s'autodefineixen com a organitzacions, i entre tots generen relacions entre molts milers de catalans.

Naturalment aquests centenars de xarxes catalanes son molt diferents les unes de les altres, però crida l'atenció que moltes d'elles fa molt poc temps que s'han iniciat, i estan en el primer període de creixement, el què ens fa pensar que en els propers mesos viurem una explosió de l’ús de les xarxes socials a Catalunya.

Aquest fet és només, un fidel reflex del que ja està passant en altres societats del planeta.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss